Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Cau un 10% la facturació de Nadal als comerços del Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

El comerç del Pas de la Casa ha facturat al voltant d'un 10% menys que l´any anterior durant les festes nadalenques. Un dels factors ha estat el tancament de les carreteres amb França per la neu i la menor afluència de turistes. El sector comercial reclama millorar la qualitat de l'oferta per ser més atractius.

La davallada en vendes ha encès les alarmes entre el sector comercial del país. A l´igual que a les parròquies centrals, el Pas de la Casa ha patit una baixada significativa en la facturació, que els empresaris xifren almenys en un 10%, durant les festes nadalenques.

La meteorologia ha jugat en contra del sector. La neu va obligar a tancar les carreteres de connexió amb França alguns dies, un fet que ha repercutit negativament en l´arribada de turistes a la vila. Algunes veus apunten un canvi d´hàbits del consumidor per explicar, en part, la situació global del sector al país. En el cas del Pas s´apunta un altre factor des d´Iniciatives Turistiques, com seria la necessitat de millorar la qualitat de l´oferta.

El comerç ha estat el sector que més ha patit la situació, tot i que de retruc la davallada també ha impactat en els hotels i la restauració.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: