El CE Sant Julià comença la lliga amb victòria

El Club Esportiu Sant Julià ha començat amb bon peu aquesta temporada. Els de Jorge Dias s'han desfet 4 a 2 del Sant Sadurní en el primer partit a la Tercera Divisió catalana.

Primera jornada a la Tercera Divisió. Una estrena on tots els equips volen mostrar la millor cara. Aquest dissabte a Sant Julià de Lòria igualtat a la primera meitat.

El Sant Sadurní ha obert el marcador als 3 minuts. Un gol que ha neutralitzat Paquito a l'equador de la primera meitat. Als quatre minuts de la represa ha arribat el moment clau del partit en dues jugades calcades. Xut d'Edgar, rebuig del porter i gol de Bryan.

En la següent jugada mateixos protagonistes i el mateix desenllaç. Amb el 3 a 1 els lauredians s'han fet amb el control del partit. Als 26 minuts Uri gairebé sentenciava amb una bonica acció individual.

El Sant Sadurní ho ha intentat amb el porter jugador. Mitjans escurçava distàncies a cinc del final. El Sant Julià s'ha sabut tancar bé i el marcador ja no s'ha mogut.

La setmana vinent segona jornada a la pista del Molins.

Imatge: Enric Fernández