Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Cinca es descarta com a candidat i diu que es retira de la primera línia política

www.andorradifusio.ad

Jordi Cinca assegura que es retirarà de la primera línia política quan acabi la legislatura. El ministre de Finances i portaveu del Govern es descarta per ser cap de llista de DA a les eleccions. En una entrevista a RTVA, diu que després de vuit anys necessita descansar i reprendre la vida professional. Tot i això, confirma que a la campanya electoral seguirà al costat de les persones que encapçalin el projecte demòcrata.

DA continua a dia d'avui sense candidat a cap de Govern per les eleccions, però amb una opció menys. 

Jordi Cinca, que era en les travesses per ser cap de llista demòcrata, ha confirmat definitivament que al final d'aquesta legislatura deixarà la primera línia política. Afirma que després de vuit anys intensos com a ministre de Finances, amb la gestió de la crisi de BPA inclosa, senzillament necessita descansar. Vol fer “un parèntesi”  i “si es fa etern, serà que no toca”. Necessita “aquest descans” i pensa “que tenim gent amb molta més empenta i il•lusions renovades per encapçalar un projecte engrescador i guanyador per a les properes eleccions”.

Tot i així, el ministre de Finances deixa clar que no es retira de la política i que farà pinya amb el partit durant la campanya electoral. Estarà "al costat dels candidats, ja sigui de la llista nacional com de les parroquials, i em posaré al seu servei per fer campanya, treballar i en la generació dels arguments, com sempre he demanat que es fes quan m'hi he presentat jo".

Cinca afirma que DA tancarà la legislatura amb un nivell de compliment del programa electoral molt alt.

Informa: Andrés González-Nandín      
Imatge: Sergi Linares

Comparteix: