Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Comença el compte enrere per a l'estrena de 'Grease' a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

La trentena de joves que formen l'elenc del musical 'Grease' que s'estrenarà el 18 de març a l'Auditori Claror de Sant Julià passen els dissabtes al matí a les sales d'assaig per donar forma al muntatge. En ple compte enrere per posar-lo en escena s'intensifica el treball.

Líquid Dansa, L'Animal teatre i l'Espai de Música Moderna han apostat per 'Grease' després de l'experiència de l'any passat amb 'Jesucrist Superstar', quan per primer cop van ajuntar esforços per fusionar en un sol espectacle el teatre, la cançó i el ball. Com cada dissabte al matí des del mes de gener els actors, la majoria molt joves, es posen a la pell dels personatges de la famosa pel·lícula que s'estrenava fa just 40 anys. I a un mes de l'estrena es posen les piles per tenir-ho tot a punt:

Tot i que 'Grease' té dos protagonistes molt clars, el Danny i la Sandy, que al cine interpretaven John Travolta i Olivia Newton John, la direcció artística ha volgut que el treball sigui molt coral.
Els dos protagonistes, que havien fet teatre i cant, mai havien participat en un musical.

El text s'ha traduït al català expressament per a aquest muntatge. Algunes de les cançons del musical les cantaran els actors mentre que d'altres les interpretaran en directe els components de la banda Madre Tomasa, que acompanyaran l'elenc a l'escenari.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Carla Sales

Comparteix: