Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Comença el muntatge de l’escenari per portar David Bisbal molt a prop del públic

www.andorradifusio.ad

Comença el compte enrere per al concert de David Bisbal. De moment s'han venut prop de 4.000 entrades per a un espectacle on l'artista estarà molt a prop del públic. El muntatge de l´escenari, que incorpora torres de pantalles led i un video wall, ha començat a primera hora del matí. Abans dels operaris han arribat les primeres fans que des de diumenge han dormit a les portes del recinte.

Després de treure les graderies aquest matí ha començat el muntatge de l´escenari que aquesta nit trepitjarà David Bisbal.

El cap de producció de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré, explica que d'entrada s´ha traslladat la plataforma al fons de la vela, un espai que anirà recobert de pantalles led que facilitaran que tothom vegi bé l´artista i un video wall que l'acompanyarà a l´escenari. A més, per les dimensions de la pista l'artista quedarà molt a prop del públic.

Més de 80 persones entre operaris i personal d´organització han començat a treballar a les set del matí perquè en dotze hores l´artista ho trobi tot muntat i pugui fer les proves abans del concert. Pifarré avança que Bisbal arribarà sobre les 19.30h.

Es preveu que l´artista es reuneixi amb autoritats i els guanyadors del concurs abans que comenci l´espectacle a les 23.30h.

Informa. Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: