Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Els concursants d'OT aixequen passions a Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

Prop de 4.000 persones han assistit al concert d´Aitana, Ana Guerra, Cepeda, Míriam i Roi. El públic els esperava amb eufòria, un públic que, mòbil en mà, no es va perdre cap dels moments que els van dedicar.

L´equip comunal de Conxita Marsol va ser el més privilegiat del concert. Les salutacions i fotografies amb els artistes quedaran per a la història.

Fora, la pista aviat es converteix en un mar de llums, i és que ningú està disposat a perdre's el primer moment en què els nois d´OT trepitgen l´escenari. Cada petit moviment es tradueix en eufòria entre el públic fins que arriba el gran moment, també immortalitzat a través del mòbil.

La sintonia del programa musical més seguit de la televisió dona pas als primers temes de la nit. El primer, cantat per Ana Guerra, Aitana, Míriam, Cepeda i Roi, ´I´m still standing´ d´Elton John.

´Let me entertain you´ de Robbie Williams agafaria el relleu per aviat trobar un dels moments més esperats i més compartits a les xarxes, la versió de Coque Malla del "No puedo vivir sin ti" d´Aitana i Cepeda.

Entre les més aclamades Aitana que va regalar al seu públic "Chandelier" de Sia. O Míriam que va treure tota la seva veu en "What about us", de Pink.

Els cantants no van parar de dirigir-se a un públic que va corejar i ballar cadascuna de les cançons al llarg de més d´una hora que va durar el concert.

Informa: Rosa Alberch
Imatges cedides: Rosa Alberch, Yasmina Canedo, Kevin Ribeiro, Viviana Besolí
Imatges: XTLV
Fotografies: comú d'Andorra la Vella

Comparteix: