Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Creativitat i innovació a Barcelona amb segell andorrà

www.andorradifusio.ad

Barcelona compta des de fa uns mesos amb una plataforma que vol reunir dissenyadors innovadors i originals, encara desconeguts. La iniciativa, que està tenint molt d´èxit, ha estat possible gràcies a l´impuls d´una andorrana que resideix a la capital catalana i que vol importar la idea al nostre país.

Com totes les bones idees, Barcelona Design Platform, BDP, va néixer gràcies a una afició que amb l´esdevenir del temps es va transformar en una passió. Tot i que Meritxell Gràcia, una andorrana establerta a Barcelona, és enginyera i Júlia Ramirez és comptable, el disseny els uneix i van decidir fer quelcom per donar a conèixer el talent d´amics o coneguts que eren capaços de crear coses diferents. BPD és una plataforma destinada a mostrar el talent d´artistes desconeguts. Només cal uns requisits: que siguin dissenyadors de la zona on pertany la plataforma i que les seves creacions siguin originals i innovadores.

Actualment compten amb creacions de 14 dissenyadors, capaços de transformar unes ampolles normals, en unes originals setrilleres, o rodes gastades de bicicletes en una bossa. I altres bosses creades amb un original sistema d´enllumenat interior. O un llum de ceràmica que sembla fet de paper. O fundes per protegir el casc de la moto. La idea és estendre el projecte a Andorra.

Ara per ara la idea està en els seus inicis, ja que es va posar en marxa al febrer de l´any passat. Tot i això esta tenint una bona resposta per part dels clients, que poden adquirir els productes a través del web, tot i que algunes botigues de Barcelona ja distribueixen els productes.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatges: Hèctor Romance

Comparteix: