Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

David Arrabal es passa a la poesia amb 'La noche roja'

www.andorradifusio.ad

De la novel·la fantàstica i de ficció a la poesia més íntima. David Arrabal presenta el seu primer poemari 'La noche roja', un llibre escrit de nit que parla de tot allò que evoca el vermell i que se serveix de la metàfora per parlar de tot allò que mou la consciència de l´home.

De nit, diu, és quan millor escriu, d'aquí que el títol sigui 'La noche roja'. El vermell, explica, és el color que resum les passions i emocions més intenses. Assegura que treballa "amb molta metàfora". "No soc gaire clar, però sí que m'agrada que el lector comprengui el que llegeix, no el que escric per mi sinó el què li transmeto a través de la lectura".

El premi Miquel Martí i Pol de poesia que va guanyar ara fa quatre anys el va fer decidir a escriure un poemari que recull versos de fa més de 20 anys. Amor, desamor, religió, mitologia, crítica social. Arrabal se sincera en la seva esfera més íntima amb versos que toquen la consciència com el fragment que ens llegeix dedicat a la síndrome de Down.

El llibre s'acompanya d'un àudio CD per a persones invidents que compta amb la veu de la cantant Lydia Gregory, amb qui ben aviat oferiran una vetllada lírica amb concert. Promet tornar amb un altre poemari que completi els versos amb què va guanyar el Martí i Pol.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix: