Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

David Carreira omple el Prat del Roure en el seu primer concert al país

www.andorradifusio.ad

El concert de David Carreira ha aixecat molta expectativa i ha complert la dels fans que avui s´han aplegat al Prat del Roure entre el més d´un miler de persones que han cantat alguns dels seus èxits. Poques vegades la sala s'ha vist tan plena.

Fortes nesures de seguretat per un concert que ha aplegat més d´un miler de persones al Prat del Roure moltes d´origen portuguès, per escoltar David Carreira.

I entre els assistents molts seguidors de l´artista que celebren poder-lo escoltar a Andorra. Alguns l'han seguit durant tota la seva trajectòria. És un dels ídols juvenils dins i fora del seu país. Viu entre Lisboa i París i sap bé què és està lluny dels seus, una distància que escurcen les xarxes socials, explica.

Per ell avui també ha estat un dia especial poder actuar per al seu públic, tant per a la comunitat portuguesa com per altres ciutadans del país que s'hagin interessat pel concert. A més, amb doble satisfacció tenint en compte que és la Diada nacional.

Temes del seu últim disc en portuguès, en francès i de la seva gira 3. El concert de David Carreira ha estat un punt més en què la comunitat portuguesa ha fet pinya al voltant de la visita del president, Marcelo Rebelo de Sousa.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Eduard Martínez
Locució: Laia Ferré Marot

Comparteix: