Derrotes del CV Encamp a Olot i del CV Andorra contra el Cometa Bellvei

El CV Encamp va encaixar dissabte una derrota intranscendent a la

El CV Encamp va encaixar dissabte una derrota intranscendent a la pista del Vòlei Olot, que el va superar per 3 sets a 1. Els encampadans van començar guanyant el primer set, però els locals van remuntar en els tres següents. I a casa, el Vòlei Andorra també va perdre.

L'equip de Lluís Hillaire va cedir davant el Cometa Bellvei al pavelló del Lycée per 3 sets a 0. El primer parcial va ser 22 a 25, el segon va caure clarament a favor dels visitants per 13 a 25 i el darrer parcial, més disputat, va tancar-se amb 23 a 25.

L'Andorra va encaixar la tercera derrota en aquesta fase de la segona divisió catalana.

Imatges: Guillem Casal