Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El Ballet Nacional Rus portarà "El trencanous" al Prat del Roure

www.andorradifusio.ad

La sala polivalent del Prat del Roure acollirà l'espectacle "El trencanous", la coneguda obra de Txaikovski. Mitjançant la màgia del Ballet Nacional Rus i sota la direcció de Sergei Radchenko el 23 de novembre el Nadal semblarà més a prop.

"El Trencanous" és un ballet de dos actes, originalment coreografiat per Marius Petipa i Lev Ivanov, amb partitura de Piotr Tchaikovsky. El llibret és una adaptació del conte de Hoffmann "El Trencanous i el rei Ratolí".

El 23 de novembre a les 21.30h de la nit arriba a la sala Prat del Roure el Ballet Nacional Rus amb aquesta immortal proposta i sota la direcció del director Sergei Radchenko. El coordinador de Goldberg Management, Ignacio Iturrarte, destaca que Radchenko "va ser el principal ballarí solista del Bolshoi i ara aplica els coneixements i experiència com a ballarí a la direcció". Destaca que "és la primera vegada que es veu a Andorra el Ballet Nacional Rus". Amb tot, "qualsevol títol conegut és important, però una versió és més important per qui l'interpreta", manifesta.

Un espectacle que permet captar un ampli ventall d'edats i que apropa al públic el Nadal. Les entrades ja es troben a la venda al web de MoraBanc, amb preus que oscil·len entre els 25 i els 30 euros.

Informa: Ivan Álvarez
Imatge: Ivan Álvarez/Studio Eventia

Comparteix: