Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El cap d'Urgències deixarà el càrrec en les properes setmanes

www.andorradifusio.ad

El cap d'Urgències deixarà el càrrec en els propers mesos. Josep Gómez passarà a desenvolupar altres tasques relacionades amb la recerca al centre hospitalari. Mentrestant la situació al servei va millorant. En les properes setmanes s'incorporaran quatre metges.

El cap d'Urgències, Josep Gómez, deixarà finalment el càrrec en les properes setmanes. Segons han explicat fonts hospitalàries, Gómez passarà a desenvolupar altres tasques en l'àmbit de la recerca i la logística del centre sanitari. 

De moment, no hi ha una data per al relleu del responsable del servei, tot i que es podria produir al març. "Va en bona línia i es buscaran solucions", ha assegurat el ministre de Salut, Carles Àlvarez. Mentre no hi hagi un nou cap a Urgències, les tasques d'organització les assumiran els dos coordinadors que hi ha actualment. 

Mentrestant, la situació a Urgències va millorant de mica en mica. Aquesta setmana encara hi ha molta feina ja que s'estan atenent molts accidents d'esquí amb lesions traumàtiques. Pel que fa a la grip i les malalties respiratòries, estan minvant. Tot i així, els pacients banals encara han d'esperar entre dues i tres hores. 

En les properes setmanes hi haurà incorporacions de metges. A final de febrer arribarà un facultatiu i dos més a principi de març. A final d'aquest mes n'arribarà un quart. Els metges consideren que la comissió creada arran de l'esclat de la crisi al servei d'Urgències està fent camí i valoren positivament el treball.

Informa: Ana Alamán
Locució: Gerard Gort

Comparteix: