Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El Laboratori de les Arts de Sant Julià i Madretomasa representaran 'Grease' en català pels seus 40 anys

www.andorradifusio.ad

Aquest any, la coneguda pel.lícula musical "Grease" compleix 40 anys de la seva estrena. Per aquest motiu el Laboratori de les Arts de Sant Julià de Lòria vol retre-li un homenatge i portar a escena el film protagonitzat per John Travolta i Olivia Newton John.

En la segona edició del taller de teatre musical, el Laboratori de les Arts s´ha volgut fixar en un altre clàssic del cinema musical. Si l´any passat van escenificar l´obra mestra en el gènere òpera rock com és "Jesucrist Superstar", enguany s´ha escollit interpretar la famosa obra de Jim Jacobs i Warren Casey, "Grease", que enguany fa 40 anys que va arribar als cinemes. Una adaptació que tindrà molta flaire andorrana. "Hem traduït les lletres al català, que no sé si s'ha fet mai, però és interessant", explica Oriol Vilella. Madretomasa serà la banda sobre l'escenari.

Les inscripcions estan obertes i l´organització ja disposa d´una desena d´actors del límit de vint que s´han proposat. Tot i el protagonisme dels personatges principals, que van popularitzar John Travolta i Olivia Newton John, l'adaptació del Laboratori de les Arts vol accentuar i treballar a fons la part coral. "És una activitat formativa. Ens interessa la comunitat, la part coral, els personatges secundaris i que tothom pugui trobar el seu lloc dins del musical", avança Irina Robles, de L'Animal Teatre.

Aquest dissabte comencen els assajos que s´allargaran fins a deu sessions. L´estrena del muntatge tindrà lloc el 18 de març a Sant Julià.

Informa/imatges: Ivan Álvarez

Comparteix: