Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El president de Portugal conquereix la ciutadania amb la seva proximitat

www.andorradifusio.ad

Els residents portuguesos han aprofitat la visita de Rebelo de Sousa per mostrar el seu suport i estimació al president de la República portuguesa.

Rebelo de Sousa ha fet gala del seu tracte proper i simpàtic durant el recorregut pels carrers de la capital. D'ençà que ha sortit de Casa de la Vall ha rebut mostres contínues d´afecte dels residents portuguesos.

Marcelo Rebelo de Sousa és una de les persones més estimades per la comunitat portuguesa. Per això desenes de ciutadans han volgut donar-li la benvinguda a la plaça Príncep Benlloch.

Com és habitual la gent no ha perdut l´oportunitat de fotografiar-se i mostrar-li la seva estima. De Sousa s´ha mostrat molt atent en tot moment. Els residents han dit d'ell que "és molt humà" i s'han mostrat "molt contents" per la visita. Destaquen la capacitat de relacionar-se i fotografiar-se amb tothom que li ho demana.

També hi ha qui ha aprofitat per manifestar els seus neguits, sobretot, per la manca de feina al seu país.

Tot i l´expectació que ha generat el president aquesta tarda s´espera que demà els residents aprofitin la diada de Meritxell per apropar-se als actes en què participarà.

Aquí pots tornar a veure el programa complet amb motiu de la visita del president de Portugal

Informa: Joel Romero
Imatge:Vicente Bellot

Comparteix: