Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Els monitors d'esquí denuncien irregularitats en les noves condicions laborals

www.andorradifusio.ad

L´AAME reconeix que ha rebut queixes per part d´alguns monitors relacionades amb un presumpte incompliment, per part de les estacions, de les noves condicions laborals que van prometre. Tot i això, l´entitat es mostra prudent i ha recomanat als afectats demanar explicacions a les seves empreses abans de prendre cap decisió.

Durant les reunions que l´entitat va mantenir amb les estacions d´esquí, aquestes es van comprometre a millorar les condicions econòmiques dels monitors per a la nova temporada acabada d´estrenar. Tot i reconèixer que es tracta d´un pas endavant, l´entitat recorda que la proposta era unilateral, imposada per les estacions, i que no han tingut capacitat de negociar. Ara, una vegada s´ha fet efectiva la primera nòmina, corresponent a desembre, han detectat casos puntuals d´irregularitats.

L´AAME ha anunciat que convocarà una assemblea durant les pròximes setmanes per conèixer el parer dels associats en relació al compliment per part de les estacions de les noves condicions laborals que es van comprometre a aplicar.

Informa: Joan Antoni Sarmiento

Comparteix: