Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Emotiu record per a les víctimes de l'accident del túnel de les Dos Valires

www.andorradifusio.ad

Marcelo Rebelo de Sousa ha aprofitat la visita oficial a Andorra per retre un sentit homenatge a les víctimes de l´accident al túnel de les Dos Valires, on cinc persones van perdre la vida l'any 2009. Ha estat un dels accidents laborals més greus del país. El president portuguès s'ha trobat amb els familiars.

La boca oest del túnel de les Dos Valires va ser l´escenari d´una de les tragedies més recordades fins al dia d´avui, amb un balanç de cinc morts i sis ferits. Els fets van tenir lloc un dissabte al matí quan una de les estructures va ensorrar-se i va deixar-hi atrapats els treballadors. Les imatges dels serveis d´emergència rescatant-los encara romanen a la retina de molts.

La visita de Marcelo Rebelo de Sousa ha servit per traslladar la placa dels noms dels que hi van perdre la vida a la sortida del túnel on es van produir els fets. Un acte carregat d´emotivitat que s´ha iniciat amb una ofrena floral i un minut de silenci.

Un dels moments més emotius de l'acte ha estat quan el president portuguès s'ha dirigit als familiars de les víctimes i hi ha compartit unes sentides mostres d'afecte. 

Malgrat l´homenatge, el cas continua obert al Tribunal de Corts a l´espera que es determinin responsabilitats.

Informa: Joel Romero
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix: