Ara i Aquí especial Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Enllestida la primera fase de la millora del passeig del riu Arieja al Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Enllestida la primera fase dels treballs del passeig del riu Arieja al Pas de la Casa que s'ha presentat aquest dimarts. Uns treballs que han costat 500.000 euros i que estan pendents d'una segona fase que en costarà 900.000. Aquest projecte, amb el de l'embelliment de l'avinguda del Consell General, són les prioritats que s'ha marcat l'executiu per impulsar la localitat i que es vol que estiguin enllestits abans de final de legislatura.

La primera fase del passeig va des del pont de l´Arieja al carrer de l'abeurador. S´hi ha instal·lat una passarel·la de fusta que combina zones obertes al riu amb d´altres més separades amb bancs per descansar. El conjunt del projecte un cop estigui finalitzat haurà costat 1,4 milions d´euros. El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat que la segona fase s'iniciarà "quan marxin les primeres nevades i està previst que estigui acabada a mitjans de l'hivern vinent".

El passeig s´emmarca en un seguit d´accions per embellir el Pas de la Casa i l´entrada al país pel costa francès. Es vol donar nou impuls a la població. En aquest sentit s'ha manifestat el cap de Govern. Antoni Martí ha destacat que "el Pas de la Casa no és només un símbol econòmic, sinó d'integració i cohesió social". Ha recordat com "els primers immigrants del Pas eren d'Andalusia" i ha posat en relleu la necessitat de "tornar a donar un nou impuls a un motor econòmic de la vida andorrana". El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, ha assegurat que "el sector públic i privat estem en la bona línia, i la voluntat és que això es manifesti amb reformes i edificis nous".

Informa: Judit Pedrós
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix: