Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Escaldes-Engordany incrementarà significativament els ingressos amb les noves construccions

www.andorradifusio.ad

La cònsol major d'Escaldes-Engordany ha reconegut que la modificació del pla d'urbanisme servirà per incrementar significativament la partida d'ingressos comunals. Tot i això considera que serà més aviat per a l´any vinent o per a altres mandats. A més, Trini Marín ha confirmat que no es modificarà la cessió urbanística.

Tot i ser conscients del potencial econòmic derivat de la modificació del pla d´urbanisme, Trini Marín ha anunciat que no variarà la cessió urbanística obligatòria i gratuïta, en favor del comú.

Per tant, aquells propietaris que edifiquin a zones com el Clot d´Emprivat hauran de seguir aportant el 15% per mantenir les mateixes condicions a tothom.

Encara s'ignoren les xifres oficials, però Marín ha destacat l'increment per a les arques comunals que suposarà l'edificabilitat de la zona. La cònsol major ha confirmat que de moment només hi ha la proposta ferma de Molines Patrimonis. A més, Marín considera que encara es trigarà a veure una possible pèrdua d'espais verds.

D'altra banda, un altre dels espais que deixarà ingressos significatius al comú serà les parcel·les situades per sobre la carretera de l'Obac. La modificació del pla inclou la possibilitat de construir bona part de la zona.

Informa: Joel Romero

Comparteix: