Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

L'escola andorrana de Canillo reuneix 10.000 euros per a la recerca contra el càncer infantil

www.andorradifusio.ad

Una festa solidària a la Borda del Pi ha contribuït a continuar fent guardiola per a la recerca contra el càncer infantil. És una iniciativa més de l'escola andorrana de Canillo que durant tot el curs han recaptat diners arran de la lluita contra la malaltia d'una alumna.

El bucòlic entorn de la Borda del Pi, enmig del Collet de Montaup, ha estat l'escenari d'un berenar popular i múltiples activitats lúdiques que han aplegat un nombrós públic. Els diners recaptats s'afegiran als ja reunits des de principi de curs. Són el colofó a un llarg llistat d'accions solidàries que s'han organitzat arran de la detecció d'un tumor en una alumna de l'escola andorrana de Canillo.

Un cas que ha portat el centre, sota l'impuls d'un grup de pares, a desenvolupar un projecte educatiu a l'entorn del càncer infantil. El balanç és molt positiu i tots els diners, s'espera que més de 10.000 euros, es destinin íntegrament a la recerca.

L'organització agraeix també la col·laboració de moltes empreses tant en la festa d'aquest diumenge com en altres de les activitats. És el cas de la Borda del Pi.

Els actes culminaran el dia 22 de juny amb la cursa Petits Valents i el posterior lliurament del xec a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: