Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Espot confia que els funcionaris compliran els serveis mínims "raonables" fixats pel Govern

www.andorradifusio.ad

Des del Govern es confia en el compliment dels serveis mínims fixats pels departaments governamentals per a la vaga de funcionaris d'aquest dijous i divendres.

El ministre Xavier Espot ha explicat que ja fa dies que se'n parla i s'hi treballa. Ha assegurat que els serveis mínims fixats són raonables i equilibrats. "Tots els interlocutors són persones raonables i lleials. Entenc que ha de ser així, tenint en compte que els hem fixat des d'una perspectiva d'extrema prudència i, evidentment, per fer possible el dret de vaga", assegura Espot.

Pel que fa a les seves carteres, Espot ha explicat que els departaments on els serveis mínims seran més elevats són els bombers i les treballadores familiars del SAD perque són àrees molt sensibles. "Els serveis mínims seran els efectius mínims que ja hi ha cada dia a les casernes, perquè no podem treballar amb uns efectius més reduïts que els que hi ha actualment. En cas contrari podria comprometre el servei públic", insisteix Espot.

També ha dit que no entén la vaga a l'administració de justícia ja que aquest personal disposa de la seva propia llei. Entén que s'hi sumen per solidaritat.

Informa: Ana Alamán
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix: