Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Estrena oficial de la passarel·la de l'estadi comunal, el primer projecte del pressupost participatiu

www.andorradifusio.ad

La primera proposta sorgida del pressupost participatiu del Govern ja està al cent per cent des de fa uns dies. Es tracta de la passarel·la que travessa la CG-1 a l'altura de l'estadi comunal. Aquest dimarts li ha tocat l'estrena oficial.

Quatre ciutadans van apostar pel projecte guanyador, que s'ha estrenat amb uns mesos de retard i un sobrecost de 50.000 euros. Amb tot, ja dona servei en un punt complicat per al trànsit. La passarel·la ha permès suprimir el pas de vianants d'accés a l'estadi. Seguretat per als vianants i circulació més fluïda, segons ha destacat la cònsol major, Conxita Marsol, amb especial èmfasi en els escolars de la zona.

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, assegura que de moment no se'n plantegen cap més "però vist el resultat podria ser una opció per reduir riscos".

Ja està en marxa la feina per a una segona proposta guanyadora. Els arbres del vent, un sistema d'energia eòlica renovable amb instal·lacions que simulen arbres i que el Govern vol distribuir per tot el territori.

Els arbres donaran continuïtat al pressupost participatiu, una fórmula que aspira a donar un plus al ciutadà fent-lo partícip d'un petit capítol de la inversió.

Informa: David Domingo
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix: