Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Estrenes: comèdia i acció amb "El mejor verano de mi vida" i "El rascacielos"

www.andorradifusio.ad

La cartellera es renova aquesta setmana amb l'estrena de la comèdia "El mejor verano de mi vida" i una d'acció "El rascacielos".

Títol: "El mejor verano de mi vida"
Dir.: Dani de la Orden


A vegades prometre coses que no es poden complir pot comportar maldecaps. Això és precisament el que li passa al Curro, el protagonista de "El mejor verano de mi vida".

Una comèdia fresca protagonitzada per un venedor de robots de cuina, que en plena crisi de parella i amb deutes promet al seu fill un estiu inoblidable si aconsegueix superar totes les matèries de l'escola amb excel·lent. Amb un premi tan suculent en joc, Nico supera el repte. Pare i fill emprenen un viatge que els portarà a viure situacions que canviaran per sempre les seves vides.

Títol: "El rascacielos"
Dir.: Rawson Marshall Thurber


Will Sawyer, antic membre de l'equip de rescat d'ostatges de l'FBI i veterà de guerra de l'exèrcit dels Estats Units, té com a objectiu avaluar la seguretat d'alguns gratacels arreu del món.

Un film no apte per a aquells que pateixin vertigen, perquè el protagonista s'haurà d'enfilar al gratacel més alt del món situat a la Xina, quan s'hi declara un incendi. Acusat de ser el causant del foc, Sawyer es veu obligat a fugir mentre lluita per no morir cremat per les flames.

Informa: Hèctor Romance
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix: