Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Èxit del concert de Santa Cecília, amb 180 intèrprets sobre l'escenari

www.andorradifusio.ad

La Fundació ONCA celebra un any més la festa de la patrona de la música amb el concert de Santa Cecília. Un concert amb més d´un centenar de músics que s´ha presentat com un menú degustació amb uns plats principals a càrrec de la JONCA. En la segona part s´han servit plats dels cinc continents en què la JONCA s´ha acompanyat dels joves de set escoles de música del país i la Seu d´Urgell.

Jean Josep Muret va compondre aquesta peça titulada la “Fanfàrria per al sopar del rei". I amb aquesta peça la JONCA ha donat la benvinguda a un menú degustació sota les ordres del mestre Albert Gumí.

Un àpat amb Mozart com a primer plat, un sorbet de Vaughan Williams per canviar de sabor, Boccherini de segon i Debussy de postres. La gran festa s´ha guardat per a la segona part, amb 180 músics sobre l´escenari provinents d´escoles de música del país i la Seu d´Urgell, l´Institut de Música i els membres de la JONCA.

Presentats per Alfons Casal en el paper de xef de Cal Tamarro, el públic ha viatjat per les aromes, gustos i textures dels cinc continents.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: