Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Èxit del kàrting aquest estiu al circuit del Pas

www.andorradifusio.ad

El circuit del Pas funciona aquest estiu a ple rendiment, complint un vell desig de l´Automòbil Club. L´activitat estrella és el kàrting, amb Marc Gené. La temporada es podria allargar els caps de setmana fins a final de setembre.

L´Automòbil Club, amb el suport de l´empresa Esponsorama, ha fet aquest estiu un pas endavant en la gestió del Circuit d´Andorra Pas de la Casa. L´aposta més ferma és el kàrting, promogut pels germans Marc i Jordi Gené, que s´ha traslladat del Tarter al cap del Port. També s´hi han fet altres activitats com el drift o acollir la caravana del Carbage Run. Tot perquè el circuit funcioni a ple rendiment també a l'estiu sense generar dèficit, objectiu que l'ACA confia aconseguir. "Tenim un producte d'hivern que és excepcional, diferent, difícil de trobar al sud d'Europa. El que havíem de fer és pensar i buscar un producte d'estiu que fos atractiu per la gent de pas i pels andorrans i els pilots", explica el director, Àlex Bercianos, qui creu que "hem aconseguit trobar un equilibri".

El kàrting és l'activitat estrella. 480 metres de recorregut, amb un traçat estret, molt tècnic i ple de revolts encadenats en què flueix l´adrenalina. Tot un Mònaco dels circuits de kàrting. I a més de 2.000 metres d´alçada i amb la possibilitat d´agafar velocitat amb un kart biplaça, ideal per a les famílies. "És un circuit on es busca molt la seguretat. Són activitats per família. Però també volem que la gent senti el que sentim els pilots: corbes més ràpides, més lentes, punts d'avançament. La sensació d'un kart avui en dia és el més semblant a un Fórmula 1. La direcció és molt directa, els pedals també. Els pilots de Fórmula 1, quan som de vacances, rodem amb els karts", explica Marc Gené.

Paral·lelament a les activitats de l´estiu, el circuit està en obres. S´estan fent nous boxes i unes zones perquè el públic pugui estar més confortable. També s´adequarà el race control. Les millores estaran acabades per a l´hivern, en què un any més les GSeries i el Trofeu Andros seran els grans atractius esportius de la temporada.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: