Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El fenomen OT aterra a la capital davant l'expectació de les primeres fans

www.andorradifusio.ad

Es repeteix el fenomen OT. Aquest matí els primers fans es reunien a les portes del recinte del Parc Central on es fan els últims preparatius per al concert més mediàtic de la festa major d´Andorra la Vella. Encara queden entrades per veure Aitana, Ana Guerra, Cepeda, Miriam i Roi en un concert que serà únic.

A les portes del recinte del concert es comencen a afinar les veus per a un concert molt especial. Els primers fans han arribat de bon matí amb l'entrada a la mà. Marta Muñoz i Berta Núñez en són dues i expliquen que venen de Barcelona i Solsona. La seva motivació, diuen, "és que és un concert únic i ens va fer molta il·lusió".

També porten la logística necessària per aguantar tot el dia i col·locar-se a primera fila: "entrepans, paraigües i ampolles d'aigua per passar la calor i la gana", detalla Noèlia Pérez.

S´espera que Aitana, Ana Guerra, Cepeda, Miriam i Roi cantin algunes de les cançons que els han fet més populars al llarg del concurs d'OT. Les fans esperen una en particular: "Lo malo". També "No puedo vivir sin ti", que va protagonitzar una escena molt comentada i seguida per tot el fenomen fan d'OT entre els concursants Aitana i Cepeda. "Hi estem enganxades des que la van cantar en la primera gala", expliquen les seves seguidores.

Dissabte es va començar a muntar l'escenari que avui s'equipa amb la instal·lació de 60 metres quadrats de pantalles led. Més de 200.000 vats de llum i 80.000 de so per a un concert únic que només es farà a Andorra la Vella i a Vigo.

El concert començarà a les 21h tot i que el recinte s´obrirà a les 19.30h. De moment s´han venut 3.200 entrades per a un concert que té capacitat per a 5.000 persones

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Àlex Soldevila

Comparteix: