Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Els Four Flags reapareixeran al Jambo amb disc a la vista

www.andorradifusio.ad

La publicitat i el disseny gràfic els va unir en una altra de les seves passions, la música. Després d´anys component ara tornen als escenaris. Els Four Flags reapareixeran al Jambo per presentar un disc que ja ha entrat a estudi i que preveuen per final d´any. Hem estat en un dels assajos.

Fa un temps van decidir crear un grup en què bàsicament componien. Des de fa sis mesos, però, el grup s´ha activat i ha tornat a l´escena musical del país, en part, gràcies a la incorporació d´una peça clau, el bateria Martín Blanco.

El vocalista de la banda, Riccardo Sandrini, assegura que "aquest ha estat el principi de l'etapa real". "La dinàmica va molt bé i en quatre o cinc mesos hem avançat moltíssim", afegeix.

La música dels Four Flags és un canal d´expressió i una forma de creativitat que creix amb cada aportació, diu Sandrini. El guitarrista Eric Lepoix apunta que els estils van des d'un rock més agressiu, a un estil més indie, comercial o reggae. Quan comencen a assajar, "tot flueix", exposa el bateria, Martín Blanco. 

Four Flags és un dels pocs grups andorrans que componen música pròpia. Ja havien tocat als desapareguts Dijous de rock i ara preparen el Jambo, una oportunitat quasi única de tocar amb la banda sencera. L'altre guitarrista, Chris D´annunzio, diu que "és una manera d'agrair a Oriol Vilella (director artístic del Jambo) que sempre hagi apostat per nosaltres". El baixista, Jordi Díaz, vol "mostrar què fem, com ho fem i com ho gaudim". Asseguren que en l'escena musical actual "és cert que han sorgit molts grups, duets i trios acústics ja que no hi ha llocs on portar tots els equips i tocar", perquè "a Andorra hi ha moltíssimes ganes i creativitat".

De moment estan gravant el primer disc que agafa el nom a la divisa de la bandera andorrana 'Virtus Unita Fortior' i que esperen presentar a final d´any. Entre tant dissenyador gràfic, encara no han decidit qui farà la imatge però esperen posar-se d´acord tant com ho fan amb la seva música.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: