Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La Fundació Armor cedirà al Govern un edifici amb 22 pisos per a ús social

www.andorradifusio.ad

Una cessió d'ús per part de la Fundació Armor permetrà triplicar els habitatges socials del Govern. El conveni entre totes dues parts preveu construir un edifici amb 22 apartaments i una desena de despatxos per a entitats socials sense ànim de lucre. Hauria de ser realitat el 2020.

El Govern i la Fundació Armor han signat un conveni que permetrà triplicar l'actual parc d'habitatges socials, que actualment és de deu "entre els habitatges que són propietat del Govern a conseqüència d'herències, decomissos i cessions", ha explicat el ministre Espot.

L'entitat privada cedirà al ministeri d'Afers Socials l'ús de l'edifici que construirà al número 69 del carrer Ciutat de Valls, d'Andorra la Vella. L'immoble tindrà 22 habitatges que es destinaran a persones amb necessitats socials i una desena de despatxos per a entitats sense ànim de lucre.

Els habitatges s'atorgaran a persones amb perfils variables, segons les necessitats de cada moment. Actualment, diu Espot, "hi ha tota una sèrie de persones amb recursos econòmics insuficients que poder ser destinataris d'un projecte com aquest, però potser d'aquí dos anys la necessitat haurà variat i necessitarem habitatges tutelats o amb suport per a persones amb discapacitat".

La cessió d'ús és per cinc anys renovables i el Govern pagarà un cànon anual de 40.000 euros als promotors, que el ministre Espot ha qualificat de simbòlica, ja que se situamolta per sota del preu de mercat. La Fundació Armor confia poder enllestir l'edifici en dos anys.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Sergi Linares

Comparteix: