Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Gallardo preveu eleccions al juny i reconeix divergències entre Liberals d'Andorra i Unió Laurediana

www.andorradifusio.ad

Poc després de la compareixença en què ha anunciat que participarà en les primàries dels Liberals d'Andorra, Jordi Gallardo ha parlat de la situació del partit. Al programa "La Rèplica" ha negat que hi hagi una crisi interna, tot i reconèixer que les opinions divergents sobre pactes electorals podrien provocar el trencament de l´aliança entre Liberals i Unió Laurediana. 

Jordi Gallardo ha deixat clar que l'"únic partit" amb el qual Liberals d'Andorra no farà un pacte electoral és amb DA. "Si Unió Laurediana, com a partit independent, creu oportú presentar-se de la mà de Demòcrates per Andorra és una decisió que farà Unió Laurediana", ha insistit. Però ha deixat clar, que si així fos hi hauria un trencament.

També ha negat que el distanciament que es viu entre totes dues formacions hagi d´afectar la continuïtat del grup parlamentari liberal. Almenys diu que no voldria que es trenqués. "Pot haver-hi un tarannà diferent, però sota cap concepte crec que això afectarà a la feina i compromisos que tenim com a grup parlamentari", ha insistit.

Ha afegit que el partit que presideix treballa en un possible avançament de les eleccions pel juny del 2018 i que per això s´ha engegat la maquinària interna. Diu que el macrojudici sobre BPA i el pressupost del 2019 que creu que difícilment complirà la regla d´or en són les principals raons. "Crec que el Govern no tindrà prou mecanismes per complir-lo i, per tant, haurà de presentar uns pressupostos que políticament poden suposar un desgast important, perquè o rebaixarà la inversió, o augmentarà la fiscalitat o s'haurà d'acomiadar gent", assegura.

Sobre les reunions sobre l´acord d´associació. Ha dit que creu que Josep Pintat aportarà la visió que el grup liberal comparteix a les reunions a Brussel·les.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix: