Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Grandvalira mantindrà marca i forfet conjunt fins al 2019

www.andorradifusio.ad

La marca única de Grandvalira i el forfet únic es mantindran fins al 31 de maig del 2019. Fins aleshores es continuarà treballant conjuntament per decidir com es fa efectiva la dissolució. Així ho ha decidit la junta general d´accionistes de Nevasa, que s´ha reunit aquest dilluns per iniciar formalment el procés de dissolució de Grandvalira.

L´accionista majoritari de SAETDE, Joan Viladomat, la seva germana Cristina i el cònsol major d´Encamp, Jordi Torres, han estat els primers a arribar al despatx de Nevasa. Instants després han arribat els socis d´Ensisa: el president i cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, i el director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella.
Aquesta junta extraordinària suposa el principi de la fi de Nevasa. Tal com havia anunciat, Joan Viladomat n´ha demanat oficialment la dissolució i aquesta s´ha acordat. Segons el conveni vigent entre SAETDE i Ensisa, ara comença un període de dos anys en què s´haurà de liquidar la marca. Fonts properes a Nevasa han explicat a RTVA que fins el 31 de maig de 2019 es mantindrà la marca única de Grandvalira pels dos dominis esquiables i el forfet conjunt per les estacions,que haurà de continuar sent comercialitzat per Nevasa. 

Segons ha ampliat l´Agència ANA, no serà fins passat els dos anys que es nomenaran els liquidadors i es negociarà, si hi ha voluntat, que alguna de les societats es pugui quedar la marca Grandvalira. La reunió d´aquest dilluns també ha acordat que Ensisa i Saetde nomenin cadascuna un delegat que s´encarregaran, juntament amb el director general de Nevasa, Alfonso Torreño, de proposar la resolució de les diferents qüestions del dia a dia durant aquest període de dos anys. 

Des de Grandvalira han assegurat que el termini de dos anys és necessari perquè hi ha qüestions que no es poden tancar immediatament, com són els acords amb els operadors turístics. Pel que fa a la trentena de treballadors fixes que té l´empresa, les mateixes fonts han indicat que de moment es mantenen, ja que per continuar funcionant durant dos anys és necessari disposar d´aquest equip.

Informa: Pere Moliné / Andrés González-Nandín / Agència ANA
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Pere Moliné

Comparteix: