Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Habitatges de luxe a la Borda Nova en lloc del parc aquàtic

www.andorradifusio.ad

Els terrenys de la Borda Nova, a Andorra la Vella, acolliran finalment un conjunt residencial. La companyia inversora que havia de construir-hi un parc aquàtic ha venut la parcel·la a un grup espanyol, que amb un fons nord-americà construirà habitatges de luxe. Tot i així, la societat Aiguaparc no descarta el projecte i busca noves ubicacions on la inversió sigui més rendible. Ja hi ha contactes amb alguns comuns.

En el terreny d'Andorra la Vella de la Borda Nova s'hi havia de construir un parc aquàtic cobert. Però la propietat de la parcel·la, la societat Aiguaparc, l'ha venuda fa dues setmanes al grup espanyol OD Group. Amb un fons d'inversió nord-americà hi construirà un conjunt residencial de luxe.

Lluís Suárez, representant legal d'Aiguaparc a Andorra, ha explicat a RTVA que era més rendible vendre el terreny que construir-hi el parc aquàtic.

Tot i així, Suárez deixa clar que el projecte no s'ha descartat. De fet, la societat busca noves ubicacions on la inversió sigui més rendible i ja ha tingut contactes amb diferents comuns. Afegeix que Aiguaparc estudia, a més, d'altres projectes d'inversió en l'àmbit de les residències de luxe.

Pel que fa al terreny a la Borda Nova, els 26.000 metres quadrats que té permetrien construir-hi més de 200 habitatges de luxe. La inversió s'estima en diverses desenes de milions d'euros.

Informa: Andrés González-Nandín/Gemma Rial

Comparteix: