Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Inaugurada la 5a trobada internacional de microproductors de vi amb una vuitantena de cellers

www.andorradifusio.ad

Sant Julià de Lòria acull des d´avui i fins dilluns la cinquena trobada internacional de microproductors de vi. Aquest dissabte i diumenge, dues jornades obertes al públic i dilluns, dia per als professionals. Per primera vegada, l´esdeveniment se celebra sota la marca Explòria, que identifica la parròquia com l´espai de micro fires d´Andorra

En total son 75 els expositors que participen en aquesta edició. Una xifra que ha crescut any rere any. La fira és ja una realitat consolidada que aprofiten cellers estrangers per presentar els seus productes. Enguany provenen d'Espanya, França, l´Argentina, Uruguai, Portugal, Itàlia i Hongria. No falten a la cita els cellers lauredians: Casa Beal, Casa Auvinyà, Borda Sabaté i Mas Berenguer.

Com a novetat d´enguany, cal dir que la presència a la fira té un cost de 300 euros per estand i que aporta uns ingressos extres que han permès ampliar el recinte. La trobada és una de les propostes del comú lauredià amb l'objectiu de convertir la parròquia en un referent firal. Una aspiració que compta amb el suport del Govern.

La fira estarà oberta al públic fins demà i dilluns serà el dia per als professionals. Aquest diumenge tindrà lloc una taula rodona i tallers de demostració. A la tarda, els tastos seguiran amb degustació de maridatges.


Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix: