Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Jordi Gallardo presenta candidatura per liderar Liberals d'Andorra

www.andorradifusio.ad

Jordi Gallardo ha presentat candidatura per ser el cap de llista de Liberals d'Andorra a les properes generals. El president del partit afirma tenir les ganes i el projecte perquè els liberals siguin alternativa de govern. Gallardo ha explicat que si no hi hagués consens amb d'altres candidatures que es poguessin presentar, caldrà fer primàries.

El president de Liberals d'Andorra ha fet oficial que ha rebut els suports necessaris per presentar candidatura a ser el candidat de Liberals d'Andorra a cap de Govern. Sense desvetllar quantes signatures ha recollit ni de qui són. S'ha limitat a dir que n'ha rebut més de les necessàries i que ha parlat amb pràcticament la meitat dels afiliats, dels qui ha rebut ampli suport.

Sense dubtes i legitimat per aquests suports, aquest matí ha presentat la seva candidatura al partit. Creu que ha arribat el moment de liderar el projecte liberal: "Parlant amb la militància he copsat la voluntat, les ganes de veure construir un programa al voltant d'una persona que tingui il·lusió, ganes i empenta per poder portar aquest projecte un altre cop al Govern. Penso humilment que puc ser aquesta persona", ha declarat.

Gallardo ha explicat que ha trucat al president del grup parlamentari, Josep Pintat, per comunicar-li la decisió. No sap si Pintat també farà el pas, però ha recordat que si hi hagués més d'una candidatura no caldria necessàriament anar a primàries, ja que existeix l'opció de buscar un consens entre afiliats i militants.

L'executiva analitzarà les candidatures demà. I en un termini màxim de quaranta dies el partit haurà de fer el congrés per escollir el seu proper cap de llista.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix: