Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El ministre Torres no entén el recurs de Viladomat i diu que no es pot permetre que Grandvalira perilli

www.andorradifusio.ad

A l'igual que Canillo, el Govern tampoc no entén com Joan Viladomat ha recorregut el projecte de la plataforma de Soldeu, que beneficia el domini del qual ell mateix és soci. El ministre d'Ordenament Territorial, que defensa el projecte, considera que Andorra no es pot permetre que la marca Grandvalira perilli.

Jordi Torres defensa la necessitat de la plataforma de Soldeu per la seguretat que aporta a la pista de l'Avet. També la conveniència de l'aparcament, per donar servei a les exigències que planteja una final de Copa del Món d'esquí. Tot i així, el ministre d'Ordenament Territorial no ha aclarit si aquestes parts del projecte responen a peticions de la FIS. 

En qualsevol cas, el ministre d'Ordenament Territorial no entén el recurs de Joan Viladomat, que perjudica ENSISA, el seu soci dins de Grandvalira. "Estem una mica sorpresos per aquesta situació perquè la cultura de la neu està molt implantada i això no pot fer res més que aportar valor al país". 

Pel que fa al futur del domini esquiable, Torres afirma que seria un problema d'Andorra que la marca Grandvalira perillés. Assegura que "sota cap concepte ningú no pot permetre que aquesta marca perilli". Considera que "seria una pena que desaparegués" i considera que "no s'hauria d'arribar a aquest punt". 

La Comissió Tècnica d'Urbanisme estudiarà demà el recurs de l'accionista majoritari de SAETDE contra el projecte a Soldeu.

Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix: