Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

L'aeroport d'Andorra-la Seu multiplica per cinc els vols comercials el 2017

www.andorradifusio.ad

Els vols comercials de l´aeroport d´Andorra-la Seu es multipliquen per cinc el darrer any. La instal·lació ha registrat 3.642 operacions el 2017.

L´aeroport d´Andorra-la Seu fa tres anys aquest gener amb dades positives de creixement respecte del 2016. La xifra més destacada és l'increment de l´aviació corporativa i comercial. Segons les dades facilitades pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, les operacions comercials s´han multiplicat per cinc. De 26 vols el 2016 s´ha passat a 165 el 2017.

Unes xifres que també tenen números positius pel que fa als totals. L´any passat s´han fet 3.642 operacions, unes 56 més que el 2016, quan n´hi va haver 3.586. Entrant més en detall, els darrers sis mesos de l´any han estat els més moguts, amb 1.921 operacions, per les 1.721 del primer semestre.

Unes dades que es preveu que s´incrementin un cop es disposi de la certificació per fer vols instrumentals amb GPS. Tot i que encara no hi ha data definitiva d´implantació, els estudis estan fets i presentats a Aesa i Enaire.

Informa: Joel Romero

Comparteix: