Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La campanya d'alcoholèmia es tanca amb un 5% de positius en 2.300 controls

www.andorradifusio.ad

Entre el 13 de novembre i el 8 de gener la policia ha dut a terme la campanya de controls preventius d´alcoholèmia, amb un total de 2.283 inspeccions. De tots aquests controls, el 5% van donar un resultat positiu.

El Cos de Policia ha finalitzat el període de la darrera campanya de controls preventius d´alcoholèmia i droga, realitzada del 13 de novembre i el 8 de gener. El cos ha realitzat un total de 2283 controls dels quals 2169 han donat un resultat negatiu i 114 un resultat positiu. Aquestes xifres es tradueixen en un 5% de resultats positius. El percentatge de positius durant el Nadal de l´any passat va ser de 3´27 %, ja que la campanya va durar gairebé un mes menys.

Dels 114 controls positius, 38 han comportat sancions administratives i 75 han comportat la detenció dels conductors per taxa d’alcohol perquè la taxa d´alcohol en sang superava els 0,80 grams per litre i un altre va refusar la prova. Un, fins i tot, va marcar un registre de 2,54.

Del total de persones detingudes, 10 d´aquests conductors han estat involucrats en accidents de circulació de danys materials, i 2 en un accident amb ferits.

Informa: Ivan Álvarez

Comparteix: