Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La mediació, una professió a l'alça

www.andorradifusio.ad

Aprofitant la graduació dels primers alumnes del postgrau en mediació de la Universitat d'Andorra hem volgut conèixer en què consisteix aquesta matèria i quina aplicació té. Un dels objectius és convertir-se en una referència internacional en mediació.

La mediació es basa en la resolució de conflictes mitjançant la comunicació, per tal d´ajudar a negociar i flexibilitzar les posicions de les diferents postures.

Dels diferents alumnes graduats el passat dijous, sobretot en destaquen advocats. Tot i això, la mediació no només va orientada a advocats, ja que disposa de moltes eines que es poden aprofitar en l'àmbit professional i personal per a gestionar situacions o problemes.

Un dels objectius prioritaris dels professionals de la mediació és consolidar-la perquè pugui arribar a convertir-se en un complement de la Batllia. A més, un altre dels objectius a llarg termini seria convertir Andorra, en un centre internacional de mediació.

Tot i no tenir continuïtat aquest any s´espera que l´any vinent s´enceti la segona edició d´aquest postgrau coincidint amb el projecte de llei que es preveu en un futur no molt llunyà.

Informa: Joel Romero

Comparteix: