Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La policia farà controls on més imprudències es cometen per intentar reduir els accidents

www.andorradifusio.ad

La policia iniciarà una campanya per reduir els accidents de trànsit provocats per imprudències al volant. Per aquest motiu es faran controls específics en llocs susceptibles de poder constatar infraccions relacionades amb un comportament imprudent.

Amb la voluntat de minimitzar el risc d'accidents relacionats amb el comportament imprudent de certs conductors, la policia enceta aquest dijous una campanya temàtica dirigida a penalitzar les infraccions derivades de la imprudència al volant. Es faran controls específics en llocs susceptibles de poder constatar infraccions d'aquest tipus, com a les interseccions, semàfors, en línies contínues o passos de vianants, entre d'altres.

Algunes de les infraccions que seran castigades són una conducció temerària que causi perill a les persones, circular a una velocitat que excedeixi la permesa, no cedir el pas en una intersecció als vehicles que tenen preferència, fer avançaments indeguts o no respectar la indicació d'un semàfor. Aquesta campanya finalitza el 15 de març.

Informa: Ivan Álvarez

Comparteix: