Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La Temporada de Música i Dansa aposta per un cartell de grans contemporanis

www.andorradifusio.ad

La coneguda com la Beyoncé del piano, Khatia Buniatishvili, serà a la 24a Temporada de Música i Dansa. El cartell musical es completa amb el tenor Javier Camarena i una representació de la Filharmònica de Berlín, amb un homenatge a un dels seus directors, Leonard Bernstein. La dansa serà per la mítica companyia americana Alvin Ailey.

Ailey II és la petita herència del coreògraf Alvin Ailey, conegut per fusionar el ballet amb el jazz, la dansa contemporània o ètnica. D´aquesta última unió neix ´Revelations´, que es podrà veure al Centre de Congressos l'1 de febrer. El director artístic de la Temporada, Josep Maria Escribano, avança que "és una coreografia amb una sèrie d'episodis que van explicant la història dels negres als Estats Units".

La següent en trepitjar l´auditori de la capital serà l´anomenada Beyoncé del piano, Khatia Buniatishvili, el dia 13 de febrer. Ha col·laborat amb grups com Coldplay i diverses orquestres com la Filharmònica de Los Ángeles o la Simfònica de Viena. En el seu repertori tocarà Brahms i Liszt, i una transcripció d''El Trencanous'.

Els virtuosos de l´Orquesta Filharmònica de Berlín vindran el 4 de març amb un homenatge al centenari Leonard Bernstein, qui va ser un dels directors d'aquesta institució musical. Escribano explica que "a la primera part tocaran les peces de 'West Side Story' i altres pel·lícules" compostes per Bernstein, "i a la segona part la cèlebre serenata de Txaikovski".

Tancarà la temporada el tenor mexicà Javier Camarena, gran company de Cecilia Bartoli i a qui molts ja comparen amb Juan Diego Flórez o Pavarotti per l'entrega del públic en grans places líriques com el Metropolitan Opera House de Nova York, on va esgotar les entrades.

Les de la Temporada d'Andorra la Vella MoraBanc ja estan disponibles a la web del banc i en altres punts habituals.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix: