Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La Unió Hotelera valora la diversificació del mercat d'esquí amb l'arribada d'uns 10.000 suecs

www.andorradifusio.ad

Andorra rebrà, durant tota la temporada d'hivern, uns 10.000 esquiadors suecs. Una xifra força superior a la de les campanyes anteriors i que la Unió Hotelera valora molt positivament perquè implica la diversificació del mercat.

Entre els que arriben al país per Lleida-Alguaire utilitzant els paquets de Quality Travel i i els que ho fan per lliure, es calcula que durant els mesos d'esquí visitaran el Principat uns 10.000 suecs. L'any passat en van ser 7.000, per la qual cosa l'augment seria del 30%. 

La bona meteorologia i el gran nombre de quilòmetres esquiables fan que es decantin, cada cop més, per Andorra. Són parelles de mitjana edat o famílies que s'estan una setmana al país. Segons el president de la Unió Hotelera, són bones notícies perquè permeten diversificar el tipus de clients i no dependre tant d'un sol mercat. Destaca el turisme provinent del nord d'Europa "i la promoció que es podria fer a la Xina". En aquest sentit, creu que es va "per bon camí". 

2.500 d'aquests suecs arribaran en els vols setmanals que aterren a Lleida-Alguaire procedents de ciutats com Malmö, Göteborg o Estocolm fins al març. Se sumen així als esquiadors britànics que també hi arriben a través del majorista de viatges Neilson. 

Informa: Agència ANA / Judit Pedrós

Comparteix: