- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'agenda de la visita de François Hollande

  Noticies » Política   12 de juny, 2014
www.andorradifusio.ad

François Hollande aterrarà a les cinc de la tarda a l´Estadi Comunal, on serà rebut pel cap de Govern. Des d´allà es dirigirà a Casa de la Vall. Hollande inaugurarà la nova seu del Consell General, es trobarà amb el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, i presidirà una sessió solemne on pronunciarà el discurs de més contingut polític.

Un cop acabats els actes al Consell General, visitarà els comúns d'Andorra la Vella i d´Escaldes-Engordany i anirà el Centre d´Acolliment d'Infants la Gavernera. La jornada es tancarà amb un sopar ofert pel cap de Govern al restaurant Can Benet de la capital.

Divendres l´agenda comença ben d´hora. A les 8.30h visitarà el comú de Sant Julià de Lòria; a les 9h., el Lycée Comte de Foix; una hora més tard, el comú d´Ordino i a les 10.30h., el de la Massana. L´acte més multitudinari serà a la plaça del Poble, a les 11h., on Hollande pronunciarà un discurs dirigit a la ciutadania. Després anirà a Encamp i Canillo.

Per tancar la visita, el Copríncep francès oferirà un dinar al restaurant Hermitatge, de Soldeu. És previst que Hollande abandoni el país abans de les 15h.

La visita motivarà talls de trànsit. La circulació es tancarà als llocs pròxims de la visita entre 10 minuts i un quart d´hora abans de l´hora d´arribada i romandrà tallada mentre duri l´acte.

Informa: Ana Alamán