- La fiscalia demana 4 anys de presó, part ferma, per Josep Vila, excònsol menor d´Andorra la Vella, per dos delictes d´exhibicionisme davant de menors. En el judici celebrat al Tribunal de Corts, la defensa n´ha reclamat l´absolució perquè no el considera culpable. - Una intervenció policial la matinada de dilluns per uns aldarulls ha permès desarticular un punt de distribució d´estupefaents a Escaldes-Engordany. Cinc joves, tres nois i dues noies, han estat detinguts per un delicte contra la salut pública. La policia ha decomissat importants quantitats de droga. Els detinguts han passat a disposició judicial. - El Mundial de trial torna a mitjan juny a Andorra. Tot i que falta la confirmació de l´assemblea de la Federació Internacional, la cita ja figura al calendari. Finalment el nou promotor ha decidit seguir confiant en Sant Julià com a seu. - Ordino-Arcalís haurà de contractar més monitors d´esquí per cobrir les mateixes hores de classe que la temporada passada. És una de les conseqüències dels nous contractes pels monitors. Un nou escenari que no convenç la direcció, que es mostra expectant. Xabier Ajona ha lligat l´interès d´inversors per SECNOA a la credibilitat del pla director. - Liberals d´Andorra dona quinze dies als aspirants a ser cap de llista del partit per presentar candidatura. Inicia així el procés per escollir el candidat, que no implicarà necessàriament primàries si es tanca una candidatura de consens. És una incògnita el que farà l´actual president del grup parlamentari, Josep Pintat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'Art Camp redueix durada i participants

  Noticies » Cultura   26 de febrer, 2014
www.andorradifusio.ad

La comissió nacional andorrana per a la UNESCO ha presentat la quarta edició de l´Art Camp-Colors per al planeta, la trobada d'artistes plàstics d'arreu que un any més es farà a Ordino. Enguany se´n redueix la durada i el nombre de participants. De les places disponibles, dues seran per a artistes andorrans, les obres dels quals s´exhibiran al país i també en exposicions itinerants.

La quarta edició de l´Art Camp-Colors per al planeta es farà un any més a Ordino. Enguany, però, s´escurça la durada a 10 dies, del 14 al 24 de juliol, i es redueix el nombre de participants de 35 a 25 artistes. La comissió nacional de la UNESCO reserva dues d´aquestes places per a artistes andorrans, amb la voluntat de combinar la participació d´un artista experimentat amb la d'un altre més jove. El comissari de l'esdeveniment, Faust Campamà, assegura que no cal que els participants hagin exposat, sinó que l'Art Camp "és un estímul per gent que estigui estudiant belles arts, que tenen possibilitats de compartir els seus treballs amb gent amb molta experiència".

La resta d´artistes s'escolliran entre candidatures de tot el planeta. I és que l'objectiu és fomentar l´intercanvi cultural i artístic. Els dies que els artistes de l'Art-Camp siguin a Ordino crearan obres que s'exhibiran al país i que també formaran part d'exposicions itinerants. Els artistes andorrans que vulguin aspirar a participar-hi poden fer arribar la sol·licitud fins al 15 de març.

Informa: Andrés González-Nandín     Imatge: J.M.Garcia-Alca Films