Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

L'art efímer de Monsieur Térez tenyeix de color el Prat del Roure

www.andorradifusio.ad

Des d'aquest divendres Madamme Anna presideix el Prat del Roure. És la nova obra efímera de Monsieur Térez, artista francès que busca no deixar indiferent ningú. El treball estarà disponible fins que les condicions externes ho permetin.

Obres acolorides, lúdiques i que no deixen indiferent ningú. És el treball de Monsieur Térez, artista francès que elabora els seus treballs seguint el que en francès s'anomena "tronche de patate", és a dir, la manera que tenen els nens de començar a dibuixar, amb un cercle i afegint-hi detalls.

Després de participar a l'Andorra Land Art, Monsieur Térez tenia molt clar que volia fer una altra obra d'art a Andorra, és per això que es va posar en contacte amb el comú d'Escaldes-Engordany.

El seu procés de creació impredictible. Amb l'obra a mig muntar va decidir canviar-li el gènere, fent un homenatge a Escaldes-Engordany i a la seva patrona. Per això va passar a anomenar-la Madamme Anna.

L'obra està situada al pàrquing del Prat del Roure i està realitzada amb paper vinílic i poliestirè expandit, cosa que fa que pugui durar una setmana o un dia. D'això tracta l'art efímer.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Cristina Jubete

Comparteix: