Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

L'art, la poesia i la música fusionen al Consell General

www.andorradifusio.ad

L´obra d´Stuart Williams, les cinc esferes taronges que hi ha a la plaça del Consell General han inspirat una vetllada lírica i de poesia que ahir va tenir lloc al vestíbul de l´edifici parlamentari. Per l´ocasió es van sentir els poemes d´Ilke Machéral musicats per la cèlebre Natàlia Solà.

La natura inspira els versos de la poetessa Ilke Machéral.

"La poesia és la traducció dels estats interiors. Vivim en la natura, doncs és la natura que passa a través nostre i és aquí on el poeta intervé a través de les paraules." explica la poetessa, Ilke Machéral

Poesia i música de la pianista Natàlia Solà qui assegura que "aquests poemes tenen una interpretació molt profunda segons la persona que els llegeix. El mateix que vaig sentir al llegir-ho ho vaig interpretar amb música, una música més contemporània, més actual com els poemes."

Aquest dimecres elles es miraven l´obra que donarà lloc a un treball que volen publicar juntes. El rapsoda i baríton Lluís Sintes acompanyat del pianista Pau Damià ha estat l´encarregat de fer una posada en escena que portava per nom "5 esferes 4 poemes".

Per l´ocasió Sintes també ha recuperar el despertar de les aigües d´Esteve Albert, que ja havia musicat Solà.

La soprano Rosa Maria Ramírez acompanyada per la seva mare Rosa Maria Abella van completar un programa en què la lírica va omplir la bona acústica del vestíbul del Consell General.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Marta Paixà

Comparteix: