Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Els liberals demanen eleccions "al més aviat possible" per posar fi al que consideren un "desgavell" del Govern

www.andorradifusio.ad

El president del grup parlamentari liberal creu que el Govern hauria de presentar un pressupost de mínims pel 2019 i, tot seguit, convocar eleccions abans d´esgotar la legislatura. 

Jordi Gallardo creu que el projecte de DA està esgotat i desgavellat i que hi ha hagut molts escàndols que han malmès la imatge del partit al Govern. Afirma que  “tot el que pugui fer DA, ja ho ha fet, i en els propers mesos el que farà és empitjorar la situació”. Per tant, continua, demana “que aturi aquesta sagnia, renovem el parlament i els ciutadans decidiran si és moment d´un canvi"

També ha dit que les notícies que han aparegut en alguns mitjans digitals i que afecten a membres del Govern mereixen que aquests dimiteixin o s´hi querellin per injúries. Opina que “són notícies vinculades a membres del Govern que malmeten la seva imatge i de retruc la de la institució”. Vol “que hi hagi algun tipus d´acció respecte aquest tipus de notícies".

A més, considera que l´actuació de la fiscalia és passiva respecte algunes actuacions governamentals. "Veiem amb preocupació que s'han denunciat en moltes ocasions situacions al límit de la legalitat i entenem que el rol de la fiscalia seria esvair ràpidament aquests dubtes per donar més seguretat i credibilitat a les institucions del país", ha manifestat .

Preveu que, després dels comicis, hi haurà un parlament sense majories clares on serà necessari arribar a acords.

 

Informa: Pere Moliné
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix: