Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

L'orgue de Sant Esteve sonarà a ritme de salsa, rumba i tango

www.andorradifusio.ad

Dissabte l'orgue de Sant Esteve sonarà a ritme de salsa, rumba i tango, entre d'altres gèneres hispans. Olivier Vernet i Cédric Meckler són els responsables d'un concert a quatre mans que porta per títol 'Passió'.

Olivier Vernet i Cédric Meckler ens reben amb l'obertura de 'La vida breve' de Manuel de Falla a quatre mans, una de les peces que tocaran demà a l'església de Sant Esteve dins el 25è aniversari del seu orgue. 

Moltes de les peces hispàniques que inclouen en el repertori les han adaptat a partir de partitures de piano, tot i que l'exercici de traslladar-ho a l'orgue és poc habitual per les dimensions de l'instrument. 

Libertango de Piazzola, Pavana-Cparicho d'Albéniz, salsa, rumba i peces compostes per ells mateixos sonaran a través dels tubs de l'orgue de Sant Esteve.

Una altra activitat de la celebració dels 25 anys i el Festival Internacional d'Orgue és la que es farà aquesta tarda: una conferència sobre un estudi que ha fet Cédric Meckeler, doctor en medicina i neurociències, que ens parla de la relació entre el cervell i el gest del músic. 

La conferència es farà en francès, a les 6 de la tarda, al Centre cultural la Llacuna.

Informa: Rosa Alberch   Imatge: Sergi Linares

Comparteix: