Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

L'última d'Isabel Coixet i el cinema asiàtic i sud-americà protagonitzen el nou curs del Cineclub

www.andorradifusio.ad

El Cineclub de les Valls torna a escena aquest dimecres, amb l´última creació d´Isabel Coixet. Fins al mes de març es presentaran vuit propostes, com sempre en versió original. Les projeccions tindran lloc al Teatre Comunal d'Andorra la Vella.

"La llibreria"
Dir.: Isabel Coixet
No hi ha dubte que la programació que oferirà el Cineclub manté els estàndards de qualitat i diversitat habituals. Per començar una creació recent d´Isabel Coixet, "The Bookshop". Poètica i intimista, ha estat mereixedora d´una entusiasta rebuda per part de crítica i públic.

"El tercer assassinat"
Dir.: Hirokazu Kareeda
Canvi total de registre per a la segona sessió, el dia 17, amb un film del japonès Hirokazu Kareeda, "El tercer assassinat", un film fosc, negre i intigrant, que s´ha guanyat el vistiplau general.

"Plastic China"
Dir.: Jiuliang Wang
El cinema documental, amb clares intencions ecològiques, vindrà des de la Xina. "Plastic China" és una denúncia d´un sistema on preval l´interès comercial per sobre de les persones i que ha estat seleccionat pel festival de Sundance d´aquest any.

Fins a final de març es podran veure propostes d´estils i gèneres dispars. Des de l´argentina "El último traje", fins a "Pieles", d´Eduard Casanova, que es projectarà en el marc del festival Ull Nu. Cal no oblidar una altra de les cites ineludibles d´aquesta edició, "Una mujer fantástica", del xilè Sebastian Lelio, Os de plata al festival de Berlín.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: