Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Marsol engegarà la reforma de l'entrada de Santa Coloma al gener del 2019 sense esperar els propietaris

www.andorradifusio.ad

La cònsol major d´Andorra la Vella no vol esperar més i engegarà la reforma urbanística de la recta de la Margineda el proper gener. Després de moltes negociacions amb els propietaris de la zona i de no arribar a cap acord, Conxita Marsol està disposada a recuperar l´entrada a la capital per Santa Coloma i complir amb una assignatura pendent.

El comú d´Andorra la Vella tirarà endavant la reforma urbanística de l´entrada de Santa Coloma a partir del gener de 2019. Després de tres anys de negociacions infructuoses amb els propietaris de la zona perquè realitzin la seva part d´urbanització, la cònsol major s´ha cansat d´esperar i impulsarà les millores que li corresponen a l´ens comunal.

L´objectiu del comú de la capital és reduir la recta de la Margineda dels quatre carrils actuals a tres i eixamplar les voravies. A més, ja té a punt el projecte per millorar el tram que va de la rotonda riu d'Enclar fins a l´església de Santa Coloma.

Pel que fa a la segona fase de les obres de l´avinguda d´Enclar, els treballs s´adjudicaran en el consell de comú d´aquesta setmana vinent. Duraran entre nou i 10 mesos i es preveu que comencin a l'octubre, perquè puguin estar acabades a principis de l´estiu que ve.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Ginestà/Albert Refart

Comparteix: