Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Martín Blanco crea una editorial de terror i ficció

www.andorradifusio.ad

Avui es presenta a Andorra l´editorial de terror i ficció Santa Guadaña, que pretén crear un pont entre l'Argentina i Andorra gràcies als seus fundadors, un d´ells és l´il·lustrador Martín Blanco que ja s´ha estrenat com a escriptor i ja prepara una novel·la, "El niño que no podía soñar".

Martín Blanco és l´il·lustrador i gestor visual de les portades de les publicacions de Santa Guadaña, un segell creat fa dos anys a l´Argentina amb el seu amic Gonzalo Ventura, autor de llibres com "3 días" que ja passa per la segona edició i és a punt d´entrar al cinema. Parla de la por a perdre i a trobar.

La repercussió del llibre els ha fet adonar que el mercat del terror i la ficció està en auge. Per això, més enllà de l´editorial, Santa Guadaña vol ser una productora de continguts. Blanco explica com "està prenent forma". "S'han venut els drets de la novel·la "3 días", que és el primer llibre que hem publicat . Anem a poc a poc però sembla que està tenint bona repercussió", indica.

Una altra de les publicacions és "Carnaval de sangre", un recull de contes on Martín Blanco fa els seus primers passos com a escriptor mentre ja prepara la seva primera novel·la per a l´editorial, "El niño que no podía soñar", una història que defineix com a "molt trista". El protagonista és "un nen que es va fent gran i com l'afecten tots els traumes que té en les diferents etapes de la vida".

Els llibres que surtin al mercat es presentaran primer a Buenos Aires. Al juny es preveu publicar "Italapark", una antologia ambientada en un parc d´atraccions, que després arribarà a Andorra. Mentrestant aquesta nit, Santa Guadaña es presenta als amants del gènere a La Fada Ignorant.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Marta Paixà /Santa Guadaña

Comparteix: