Ara i Aquí especial Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Martisella demana al PS deixar de banda els personalismes per no bloquejar les institucions

www.andorradifusio.ad

Deixar de banda els personalismes i no obstaculitzar la feina del Consell General. Aquest és el principal missatge que ha enviat al PS la consellera del grup demòcrata, Maria Martisella.

La consellera del grup demòcrata, Maria Martisella, ha lamentat al programa 'Ara i Aquí' de Ràdio Nacional el bloqueig que està generant en la tasca parlamentària la indefinició de la presidència del grup mixt. La també secretària de Sindicatura dispara directament contra el PS, a qui acusa d'obstaculitzar la tasca parlamentària. "Ens qüestionem si podrem constituir formalment la comissió de Finances per poder treballar les 200 esmenes del pressupost. Fins i tot es podria paralitzar l’Estat", ha manifestat demanant deixar de banda els personalismes.

Martisella també ha tractat algunes de les recomanacions que el Greco va traslladar a Andorra en el seu darrer informe, centrat en la prevenció de la corrupció entre parlamentaris. Assegura que s'està treballant la llei de transparència del Govern que estableix la declaració de béns i d'activitats i que aquesta declaració mai serà pública.

Pel que fa a la llei de la funció pública, Martisella ha recordat que el text està aprovat i que aviat entrarà a tràmit. Ha assegurat que el text dota de moltes eines als treballadors de l'administració que abans no tenien, com ara una graduació, possibilitats d'augment i estabilitat.

Entrevista completa a la consellera general de DA, Maria Martisella, a l'Ara i Aquí:


Informa: Ivan Álvarez
Imatge: Cristina Jubete

Comparteix: