Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La Massana i Ordino milloren els espais dedicats als nens

www.andorradifusio.ad

Les parròquies de les Valls del Nord introdueixen millores als seus parcs. Mentre a Ordino s´ha decidit col·locar gespa artificial a les zones de joc, a la Massana s´han acabat els treballs perquè els infants tinguin un espai per jugar a futbol, bàsquet i fer petites acrobàcies amb la bicicleta.

De fet, al Prat del Colat s´ha intal·lat una nova zona de pumptrack, on els infants poden practicar les seves habilitats sobre la bicicleta. Un espai ubicat a la part del darrere del parc on també hi ha un camp de futbol 5x5 i una pista de bàsquet 4x4.

Aquests canvis formen part de la primera fase dels treballs. No serà fins després de l´estiu quan es completi la reforma integral ja que aquests dies tant la zona verda com la de jocs són molt utilitzades per les famílies.

A Ordino també s'han fet millores en les zones d´esbarjo. És el cas del Prat de Call, el parc ubicat just al costat de les escoles.

El gran canvi es troba al paviment. S´ha col·locat gespa artificial en els dos primers nivells i s'hi ha guanyat seguretat i que el terreny no es malmeti abans d´hora. A l´estiu també hi haurà una intervenció en la zona d´aigua i a la Covanella.

Informa: Montse Grau
Imatge: Anna Romagosa/Enric Fernández

Comparteix: